Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το σημερινό πρόγραμμα ενόψει Μπράγκα

Παναθηναϊκός: Το σημερινό πρόγραμμα ενόψει Μπράγκα

Μετράει αντίστροφα ο Παναθηναϊκός για τη μεγάλη ρεβάνς με την Μπράγκα στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μετράει αντίστροφα ο Παναθηναϊκός για τη μεγάλη ρεβάνς με την Μπράγκα στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν αύριο την πορτογαλική ομάδα, θέλοντας να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 από την Πορτογαλία και να πάρουν τη σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ηδη, έχουν μπει σε κλίμα Ευρώπης ξανά, μετά τη νίκη επί του Βόλου στο πρωτάθλημα και από σήμερα μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Στις 17:45 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Ρούμπεν Πέρεθ θα μιλήσει για λογαριασμό των παικτών. Στις 18:30 θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο η προπόνηση του “τριφυλλιού” που θα είναι και η τελευταία ενόψει του παιχνιδιού με την Μπράγκα και στην οποία θα καταστρώσει τα οριστικά του πλάνα ο Σέρβος προπονητής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version