ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντέμης για Παναθηναϊκό: «Eξελίσσει την ομάδα ο Γιοβάνοβιτς, εντυπωσιακή και η εξέλιξη του Ιωαννίδη»

Όλα όσα ανέφερε ο Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή «Monday F.C.» για τον Παναθηναϊκό.

Ντέμης για Παναθηναϊκό: «Eξελίσσει την ομάδα ο Γιοβάνοβιτς, εντυπωσιακή και η εξέλιξη του Ιωαννίδη»

Ο παλαίμαχος επιθετικός ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι «πράσινοι» είναι καλύτεροι από πέρυσι, ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια και για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Κώτσιρα, αλλ΄΄α και στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης:

«Βλέπω έναν Παναθηναϊκό καλύτερο από πέρσι, με περισσότερες επιλογές και λόγω καλύτερου ρόστερ. Εξελίσσει την ομάδα του ο Γιοβάνοβιτς. Παίζει με μεγαλύτερη ένταση, πρεσάρει με μεγαλύτερη ένταση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 39.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημιουργεί περισσότερο, αλλά πίσω είναι σταθερός. Δεν παίζει με τόσο ρίσκο όσο η ΑΕΚ που είναι φιλοσοφία του Αλμέιδα.

Ο Ιωαννίδης συνεχίζει να εξελίσσεται. Εντυπωσιακή η εξέλιξή του, ωριμάζει, τα κοντρόλ του, οι πάσες του. Δεν σκέφτεται μόνο να σκοράρει. Εγώ θα έβαζα τον Ιωαννίδη βασικό κόντρα στην Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι έχουν μία πολύ καλή ομάδα.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.