ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόκληση και ασέβεια από παίκτη της Μπράγκα στο ΟΑΚΑ (Vid)

Ο ποδοσφαιριστής της Μπράγκα, Σιμόν Μπανζά της Μπράγκα πάτησε πάνω από το σήμα του Παναθηναϊκού κατά την είσοδο της πορτογαλικής ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Πρόκληση και ασέβεια από παίκτη της Μπράγκα στο ΟΑΚΑ (Vid)

Μια απίστευτη πρόκληση έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της πορτογαλικής ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Οι Πορτογάλοι προπονήθηκαν για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ. Ο Σιμόν Μπανζά πάτησε πάνω από το σήμα του Παναθηναϊκού κατά την είσοδο της πορτογαλικής ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο αναρτήθηκε από τα social media της πορτογαλικής ομάδας και μάλιστα, ακούστηκαν και μερικά γελάκια από τους ανθρώπους της ομάδας. Λίγο αργότερα οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα social media της Μπράγκα, αναγκάστηκαν να διαγράψουν το βίντεο.

Όπως και να έχει αυτό που έκανε αποτελεί μια τεράστια ασέβεια προς τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Τη στιγμή που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες έχουν δείξει τον αμέριστο σεβασμό τους.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

RPReplay_Final1693296337

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.