ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπακογιάννης: «Έχει συμβασιοποιηθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού, παραδίδεται το 2026»

Τη σιγουριά του ότι το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό θα είναι έτοιμο το 2026 επανέλαβε ακόμα μία φορά ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Μπακογιάννης: «Έχει συμβασιοποιηθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού, παραδίδεται το 2026»

Στο τέλος του 2025 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πάρκο στον Βοτανικό και να έχει παραδοθεί στους κατοίκους της πρωτεύουσας μια έκταση 215 στρεμμάτων.

Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και εκ νέου υποψήφιος, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας ότι τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα από το ταμείο Ανάκαμψης, έχουν εκδοθεί όλες οι σχετικές άδειες και άμεσα ξεκινάνε οι δημοπρατήσεις των έργων.

Σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη έχουν ήδη αρχίσει οι πρόδρομες εργασίες για το γήπεδο το οποίο έχει συμβασιοποιηθεί και το οποίο θα αρχίσει «να δουλεύεται μέχρι το τέλος του χρόνου, με στόχο να παραδοθεί το 2026».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 278.463 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δήμαρχος Αθηναίων, εξήγησε ότι σύμφωνα με τη σύμβαση μόνο όταν παραδοθεί το νέο γήπεδο του Παναθηναΐκού μπορεί γκρεμιστεί το παλιό, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τότε, όπως είπε, οι Αθηναίοι θα αποκτήσουν ένα ακόμη χώρο πρασίνου.

«Η διπλή ανάπλαση θα φέρει και επενδύσεις», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, προσθέτοντας ότι η περιοχή είχε βιώσει τα προηγούμενα χρόνια την εγκατάλειψη και τώρα έχει την ευκαιρία να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής στην περιοχή.

Σήμερα» για το νέο σύγχρονο Μητροπολιτικό πάρκο στο Βοτανικό" />Σήμερα» για το νέο σύγχρονο Μητροπολιτικό πάρκο στο Βοτανικό" />

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ