ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Θα περάσουν σαν ταινία οι μεγάλες στιγμές – Οι νέοι θα μάθουν το γεμάτο ΟΑΚΑ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε το πόσο σημαντικό είναι το ματς με την Μπράγκα για τη νεότερη ιστορία του Παναθηναϊκού.

Νικολογιάννης: «Θα περάσουν σαν ταινία οι μεγάλες στιγμές - Οι νέοι θα μάθουν το γεμάτο ΟΑΚΑ»

Tα τελευταία νέα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα για τα playoffs του Champions League μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» επεσήμανε ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τη νεότερη ιστορία των «πράσινων», αφού η ομάδα λείπει 12 χρόνια από την τελική φάση του Champions League.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «για τους παλιούς Παναθηναϊκούς είναι μία μεγάλη ημέρα. Θα περάσουν σαν ταινία οι όλες μεγάλες στιγμές που έχουν ζήσει στο ΟΑΚΑ, ενώ είναι οι νέοι θα καταλάβουν τι είναι γεμάτο ΟΑΚΑ».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον, κάνοντας σύγκριση σε σχέση με το πού βρισκόταν πριν δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός, τόνισε ότι αποτελεί μικρό θαύμα το γεγονός ο Παναθηναϊκός διεκδικεί είσοδο στα τελικά της διοργάνωσης.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον σημερινό αγώνα και το σοβαρό ενδεχόμενο να παρατάξει ο Σέρβος τεχνικός την ίδια ενδεκάδα που είχε επιλέξει στον πρώτο αγώνα με τους Πορτογάλους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.