ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αποθέωση για Γιοβάνοβιτς στο ΟΑΚΑ (Vid)

Την αποθέωση γνώρισε κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός: Αποθέωση για Γιοβάνοβιτς στο ΟΑΚΑ (Vid)

«Έπεσε» το ΟΑΚΑ μόλις έκανε την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Περίπου μια ώρα πριν το σεντόνι κουνηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα, η αποστολή του “τριφυλλιού” έκανε την πρώτη της βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, όπου και καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς.

Λίγη ώρα αργότερα στο γήπεδο έκανε την εμφάνιση του και ο προπονητής της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος μόλις έγινε αντιληπτός από τον κόσμο γνώρισε την αποθέωση!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.914 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα ο Σέρβος τεχνικός, αψήφησε το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή είχαν ανοίξει τα ποτιστικά στον αγωνιστικό χώρο και παρέμεινε μπροστά από το σεντόνι του Champions League προκειμένου να ανταποδώσει, υψώνοντας τα χέρια προς το κόσμο στις κερκίδες.

Φυσικά, ο κόσμος του Παναθηναϊκού άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την λατρεία του προς τον 61χρονο τεχνικό!

Δείτε το video:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.