ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Στις 13/9 ο Αγιασμός των τμημάτων του Ερασιτέχνη

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» στις 13 Σεπτεμβρίου.

Παναθηναϊκός: Στις 13/9 ο Αγιασμός των τμημάτων του Ερασιτέχνη

Για την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα ο ετήσιος αγιασμός καθώς επίσης και η Media Day για όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού ΑΟ, όπως έγινε γνωστό σήμερα (23/08).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποιεί ότι ο ετήσιος αγιασμός των τμημάτων του Συλλόγου σε συνδυασμό με την καθιερωμένη Media Day θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος». Αρχικά στις 5.30μ.μ. στον «Τάφο του Ινδού» θα πραγματοποιηθεί η Media Day για τους εκπρόσωπους του Τύπου με αθλητές-τριες του Συλλόγου από όλα τα «πράσινα» τμήματα. Εν συνεχεία στις 7μ.μ. θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός όλων των σπορ του Παναθηναϊκού ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα γίνει ο αγιασμός των τμημάτων ΑμεΑ στην Θύρα 12 του γηπέδου της Λεωφόρου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.