ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρελό νούμερο: Τόσα εισιτήρια “κόπηκαν” στο Παναθηναϊκός – Μπράγκα

Η επίσημη ενημέρωση της ΟΥΕΦΑ για τα εισιτήρια που "κόπηκαν" στο χθεσινό παιχνίδι Παναθηναϊκός - Μπράγκα.

Τρελό νούμερο: Τόσα εισιτήρια

Η επίσημη ενημέρωση της ΟΥΕΦΑ για τα εισιτήρια που “κόπηκαν” στο χθεσινό παιχνίδι ΠαναθηναϊκόςΜπράγκα.

Ο κόσμος του “τριφυλλιού” γέμισε το ΟΑΚΑ και προσπάθησε να σπρώξει την αγαπημένη του ομάδα στη νίκη – πρόκριση. Παρά τον αποκλεισμό, χειροκρότησε και αποθέωσε παίκτες και τεχνική ηγεσία και ανανέωσε το ραντεβού του για νέες ευρωπαϊκές βραδιές στο Europa League.

H UEFA με επίσημη ενημέρωσή της γνωστοποίησε ότι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ «κόπηκαν» 61.390 εισιτήρια!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι, μετά τον αποκλεισμό από την Μπράγκα δε συνεχίζουν σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά χάρη στην πρόκρισή της επί της Ντνίπρο στο ξεκίνημα του φετινού ευρωπαϊκού ταξιδιού είχαν εξασφαλίσει παρουσία στο group stage στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία στην Ευρώπη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.