ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Γιώργος Βαγιαννίδης: Ποιότητα, δουλειά και συνεχιζόμενη εξέλιξη!

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου αυτό το καλοκαίρι και στα προκριματικά έκανε τη διαφορά.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Ποιότητα, δουλειά και συνεχιζόμενη εξέλιξη!

Ο νεαρός μπακ του Παναθηναϊκού επέστρεψε στο τριφύλλι πριν από δύο χρόνια και με σταθερά βήματα γίνεται όλο και καλύτερος. Την πρώτη του χρονιά αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό Β΄ σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Εκεί μπόρεσε να κάνει την διαφορά και το πρωτάθλημα αυτό του έδωσε όλα τα εφόδια, ώστε την περσινή σεζόν να σταθεί ακόμα και ως βασικός σε κάποια ματς με το τριφύλλι.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν έχει πλέον καμία σχέση με το παιδί που έφυγε από τον Παναθηναϊκό το 2020 για να κυνηγήσει το όνειρο του στην Ιντερ. Αυτό δεν του βγήκε, αλλά ακόμα και αυτή η απόφαση του άλλαξε αρκετά τον τρόπο σκέψης, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός του άνοιξε και πάλι την αγκαλιά του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Βαγιαννίδης αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια και σε κάποια από αυτά ως βασικός. Στην αρχή της σεζόν ο Γιοβάνοβιτς τον χρησιμοποίησε σε κάποια ματς ως δεξί εξτρέμ και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Από τα μισά της σεζόν και μετά χρησιμοποιήθηκε ως δεξί μπακ και σε ορισμένα παιχνίδια πραγματικά έκανε τη διαφορά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου ήταν ο κορυφαίος του τριφυλλιού.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχει βελτιώσει κατά πολύ την αμυντική του συμπεριφορά ενώ ακόμα και επιθετικά έχει γίνει πιο ώριμος. Διακατέχεται από ποδοσφαιρικό θράσος, που τον κάνει να έχει αυτό που λέμε το απρόβλεπτο.

Αυτό φάνηκε και στα παιχνίδια που έκανε στα καλοκαιρινά προκριματικά. Απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους κατάφερε να κάνει την διαφορά.

Με την Μαρσέιγ και στο πρώτο, αλλά κυρίως στο δεύτερο παιχνίδι ήταν συγκλονιστικός. Έκοψε ουκ ολίγες φορές τους αντιπάλους ενώ επιθετικά αποτελούσε έναν συνεχόμενο κίνδυνο για την άμυνα της γαλλικής ομάδας.

Την ίδια στιγμή στα παιχνίδια με την Μπράγκα ήταν πραγματικά συγκλονιστικός. Απέναντι στον Μπρούμα ήταν αρκετά αποτελεσματικός και στα δύο παιχνίδια. Απέναντι σε έναν παίκτη που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε και στα δύο παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αυτό το καλοκαίρι έκανε άλματα πρόοδου και πλέον φαίνεται ότι καθιερώνεται στην ενδεκάδα έχοντας ξεκόψει με τον τρόπο αυτό κάθε σκέψη του τριφυλλιού για μεταγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.