ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

To προφίλ της Ρεν: Η ομάδα – έκπληξη της Γαλλίας στον δρόμο του τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την γαλλική Ρεν και το Panathinaikos24.gr σας την παρουσιάζει.

To προφίλ της Ρεν: Η ομάδα - έκπληξη της Γαλλίας στον δρόμο του τριφυλλιού

Η ομάδα με έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στο “τιμόνι” της δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των φιλάθλων, αφού λειτουργεί διαφορετικά.

Η οικογένεια του Φρανσουά Πινό προτιμά να επενδύσει στην παραγωγή ταλέντων τα οποία στη συνέχεια μοσχοπουλά σε μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους και έχει απορρίψει το αραβικό ή αμερικανικό μοντέλο διάθεσης πακτωλού χρημάτων για μεταγραφές.

Μετραέι 122 χρόνια ιστορίας, κατά την διάρκεια της οποίας έχει κατακτήσει συνολικά 3 Κύπελλα Γαλλίας ένα Σούπερ Καπ (1971) ενώ υπήρξε φιναλίστ μία φορά στο γαλλικό Λιγκ Καπ (2013).

«Το 4ο σε κάνει μύθο»: Όταν ο Παναθηναϊκός σήκωσε το ευρωπαϊκό μέσα στο σπίτι του!
«Το 4ο σε κάνει μύθο»: Όταν ο Παναθηναϊκός σήκωσε το ευρωπαϊκό μέσα στο σπίτι του! 474 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής της:

Ο Μπρούνο Zενέσιο βρίσκεται στον πάγκο της Ρεν από τον Μάρτιο του 2021 κάνει συνεχώς βήματα μπροστά. Κάθε χρόνο πηγαίνει και καλύτερα και για τον λόγο αυτό έμεινε και αυτή τη σεζόν. Για δύο συναπτές σεζόν τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Γαλλίας ενώ στόχος φέτος είναι να κάνει το βήμα παραπάνω τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Η πορεία της στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής:

Καλό είναι σε γενικές γραμμές το ξεκίνημά της στο γαλλικό πρωτάθλημα. Σε 3 αγωνιστικές έχει μαζέψει συνολικά 5 βαθμός με μία νίκη και 2 ισοπαλίες και βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος. Την πρώτη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας με 5-1 εντός έδρας της Μετς, την δεύτερη αγωνιστική αναδείχθηκε 1-1 εκτός έδρας με την Λανς ενώ την τρίτη αγωνιστική ήρθε 2-2 με την Χάβρη εντός έδρας.

To μεγάλο της αστέρι:

Μετά την απώλεια του Ντοκού, ως μεγάλο αστέρι της ομάδας λογίζεται ο Αμίν Γκουιρί. Ο 23χρονος Αλγερινός επιθετικός, που ήρθε στην γαλλική ομάδα τον περσινό Σεπτέμβρη αντί 28 εκατ. ευρώ, έκανε πέρυσι μία εξαιρετική σεζόν σκοράροντας 17 τέρματα και δίνοντας οκτώ ασίστ στα 47 παιχνίδια και τα 3.441 λεπτά που αγωνίστηκε.

Το πάρε – δώσε των μεταγραφών του καλοκαιριού:

Πούλησε το μεγάλο της αστέρι Ζερεμί Ντοκού (επιθετικός) έναντι 60 εκατ. ευρώ στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και τον Λόβρο Μάγιερ (χαφ) έναντι 30 εκατ. ευρώ στην Βόλφσμπουργκ. Παράλληλα, πούλησε και ένα άκομα μεγάλο πρότζεκτ της στην Τσέλσι, τον Λέσλι Ουγκουτσουκού.

Την ίδια στιγμή ενισχύθηκε στα χαφ με την απόκτηση των Φαμπιάν Ρίντερ, Ενζό Λε Φε, Λουντοβίκ Μπλας, αλλά και με την διαφαινόμενη απόκτηση του Μάτιτς.

Επιπρόσθετα, στην επίθεσή της με την απόκτηση του Γιλιντρίμ από την Χατάισπορ δίνοντας το ποσό των 5.000.000 ευρώ.

Ο στόχος της:

Πέρυσι έφτασε μέχρι τους «16» του Europa League, όπου αποκλείστηκε από την Σαχτάρ. Φέτος ο στόχος της είναι να κάνει το επόμενο βήμα τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.  

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.