ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Τα δύο παιχνίδια σε Ευρωλίγκα – Γιουρόπα Λιγκ που έχουν οριστεί την ίδια μέρα

Μόλις δύο είναι τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού σε Γιορόπα Λιγκ στο ποδόσφαιρο και Ευρωλίγκα στο μπάσκετ, που θα γίνουν την ίδια μέρα.

Παναθηναϊκός: Τα δύο παιχνίδια σε Ευρωλίγκα - Γιουρόπα Λιγκ που έχουν οριστεί την ίδια μέρα

Συγκεκριμένα, μόλις δύο παιχνίδια συμπίπτουν. Το πρώτο είναι το Παρτιζάν – Παναθηναϊκός με το Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός στις 30/11 ενώ το δεύτερο είναι το Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός με το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα στις 14/12.

Στην δεύτερη περίπτωση το ματς του Παναθηναϊκός με την Μακάμπι Χάιφα ξεκινάει στις 19:45 ενώ τα παιχνίδια με την Βιλερμπάν εκτός έδρας συνήθως ξεκινούν μετά τις 21:30, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα συμπέσουν χρονικά. Όσον αφορά την πρώτη δεν έχει οριστεί κάτι μέχρι στιγμής αναφορικά με την ώρα του παιχνιδιού στην Ευρωλίγκα (το Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός ξεκινάει στις 22:00) και ίσως είναι το μόνο ματς που μπορεί να συμπέσει.

Επιπρόσθετα, σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει στο ΟΑΚΑ ματς ποδοσφαίρου και ματς μπάσκετ την ίδια μέρα, όπως φαίνεται στο πρόγραμμα της Ευρωλίγκας και του Γιουρόπα Λιγκ για το τριφύλλι.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.716 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.