ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ισοπαλία για την Κ19 σε δραματική πρεμιέρα

Δίχως νικητή (2-2) έληξε το ματς των Νέων του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας΄.

Ισοπαλία για την Κ19 σε δραματική πρεμιέρα

Δραματικό φινάλε είχε η πρεμιέρα της Κ19 του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα με αντίπαλο τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα Super League Κ19. Οι Πράσινοι ήταν εξαιρετικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, έφτασαν μια ανάσα απ’ τη νίκη σκοράροντας στο 91′ για το 1-2 αλλά αμέσως μετά η ομάδα της Ηπείρου ισοφάρισε σε 2-2 σε ένα ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές φάσεις και έντονο σασπένς στο τέλος.

Το Τριφύλλι άνοιξε το σκορ (0-1) στο 43′ με τελείωμα του Ρομάνο από κοντά, αλλά η ομάδα των Ιωαννίνων ισοφάρισε (1-1) λίγο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου (53′) με σουτ του Μίνα έξω απ’ την περιοχή. Οι Πράσινοι πίεσαν πολύ, κυνήγησαν το γκολ, είχαν δύο δοκάρια σε τετ α τετ του Λάζαρη και σουτ του Νικολετόπουλου έξω απ’ την περιοχή και τελικά σκόραραν στο 91′. Ο Λάζαρης βρέθηκε σε θέση βολής και εκτέλεσε μέσα απ’ την περιοχή για το 1-2. Η χαρά των παικτών του Τριφυλλιού όμως κράτησε για λίγο καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 94′ έπειτα από γέμισμα στην περιοχή των Πρασίνων και πλασέ του Καφενζή από κοντινή απόσταση.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Αθανασίου, Λούπας, Καφενζής, Ναυροζόγλου, Τσίρης, Σουπιάδης (46′ Καλέμι), Γανόπουλος (64′ Ζωγράφος), Μίνα (89′ Κατσαούνος), Λώλης (89′ Πάκος), Σάλο (71’ Πλασκασοβίτης).

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Κοκκάκης, Διαμαντής (60′ Δουβίκας), Πιτσώτης, Κάτρης, Λιατίφης (80′ Τακεσιάν), Ρομάνο (70′ Κλάψας), Ορμενάι, Νότας (60′ Γεωργουλάκης), Σπαθάρης (60′ Νικολετόπουλος), Λάζαρης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.