ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάριο χωρίς καμία βάση από Τουρκία για Ολιβέιρα και Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία ο 31χρονος χαφ, Σέρτζι Ολιβέιρα, βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, κάτι που βέβαια δεν έχει καμία βάση.

Σενάριο χωρίς καμία βάση από Τουρκία για Ολιβέιρα και Παναθηναϊκό!

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του εν λόγω Μέσου, ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα με τη σύζυγό του προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους Πράσινους, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Κάτι που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς το τριφύλλι δεν ψάχνει για παίκτη στη θέση αυτή.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο νέος στόχος του Παναθηναϊκού που αγόρασε ήδη τον Γουίλιαν Αράο από τη Φενέρμπαχτσε, είναι ο Σέρχιο Ολιβέιρα της Γαλατάσαραϊ.

Ο Πορτογάλος ταξίδεψε στην Αθήνα με τη σύζυγό του έχοντας πάρει άδεια από τον σύλλογο για να συζητήσει τη μεταγραφή του. Σήμερα πρόκειται να ξεκαθαρίσει αν η ελληνική ομάδα θα κάνει προσφορά για τον Σέρτζιο, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Γαλατά για τα ματς με Μόλντε και Γκαζιαντέπ παρ’ όλο που δεν ταλαιπωρείται από κάποιον τραυματισμό.

Ο Παναθηναϊκός, που θα συνεχίσει την πορεία του στο Europa League, έχει διορία για να δηλώσει τον Ολιβέιρα στη λίστα της UEFA μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.