ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διέψευσε τα σενάρια για Ολιβέιρα ο Παναθηναϊκός – Απίθανο να γίνει άλλη μεταγραφή

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε τα σενάρια που ανέφεραν ότι θέλει τον Ολιβέιρα, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα γίνει μεταγραφή μόνο αν αποχωρήσει κάποιος βασικός, πράγμα που αυτή τη στιγμή μοιάζει απίθανο.

Διέψευσε τα σενάρια για Ολιβέιρα ο Παναθηναϊκός - Απίθανο να γίνει άλλη μεταγραφή

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, τα σενάρια για Ολιβέιρα δεν έχουν καμία βάση. Ο Παναθηναϊκός λίγη ώρα αργότερα ήρθε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ διαψεύδοντας με κάθε επισημότητα τα διάφορα σενάρια.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει κάποια άλλη μεταγραφή με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν. Το τριφύλλι θα προχωρούσαν σε μεταγραφική κίνηση μόνο αν αποχωρούσε κάποιος ποδοσφαιριστής που θα βρισκόταν στο βασικό rotation. Μέχρι στιγμής και όπως όλα δείχνουν αυτό δεν θα συμβεί, οπότε το τριφύλλι δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφική κίνηση την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.