ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τα αποκαλυπτήρια: Τι ετοιμάζει το Action 24 για τον εξάστερο…

Οι λεπτομέρειες ενός μεγάλου deal.

Τα αποκαλυπτήρια: Τι ετοιμάζει το Action 24 για τον εξάστερο…

Η ομάδα που «χτίζουν» Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Εργκίν Αταμάν έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας, ενώ και τα κανάλια δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη μετάδοση των φιλικών αγώνων. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε μόλις χθες 31/8 την προετοιμασία του για τη σεζόν 2023-24 και σήμερα αναχώρησε για τη Σλοβενία όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Εκεί θα δώσει και τα πρώτα φιλικά τα οποία όμως θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα.

Το σημαντικότερο κομμάτι των φιλικών θα γίνει επί… ελληνικού εδάφους. Στα τουρνουά που θα συμμετάσχουν οι «πράσινοι» εντός των τειχών.

Μεταξύ αυτών, αυτό της Ρόδου. Ο Παναθηναϊκός θα λάβει μέρος στο «Nick Galis International Tournament», όπου το Σάββατο 16/9 θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε και την Κυριακή 17 του μηνός τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 332.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.