ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στα «πιτς» ο Βαγιαννίδης, ανακούφιση για Αϊτόρ – Τα νέα για Τζούριτσιτς και Βέρμπιτς

Τα τελευταία νέα από τους τραυματισμούς Βαγιαννίδη, Αϊτόρ, Βέρμπιτς και Τζούριτσιτς που αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο στο ματς με τα Γιάννενα.

Παναθηναϊκός: Στα «πιτς» ο Βαγιαννίδης, ανακούφιση για Αϊτόρ - Τα νέα για Τζούριτσιτς και Βέρμπιτς

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να επικράτησε 1-0 στα Γιάννενα του ΠΑΣ με το γκολ του Σεμπάσιαν Παλάσιος στο 74΄όμως το μυαλό των ανθρώπων του “τριφυλλιού” ήταν στους τέσσερις που αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού.

Αρχικά ο Γιώργος Βαγιαννίδης, αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Κώτσιρα. Ο νεαρός μπακ του “τριφυλλιού” μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα.

Τα πράγματα για τον Αϊτόρ είναι καλύτερα αφού ο Ισπανός τελικά δεν έχει κάταγμα, αλλά κάκωση με οστικό οίδιμα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και θα απουσιάσει για δέκα ημέρες.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 2.965 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φίλιο Τζούριτσιτς που πέρασε εκτός ως αλλαγή στο 54′ υποφέρει από τράβηγμα με το διάστημα απουσίας του να υπολογίζεται στις 10 ημέρες.

Τέλος ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ο οποίος ήταν αρχικά να ξεκινήσει βασικός στους “Ζωσιμάδες” αλλά τελικά έμεινε εκτός αποστολής, έχει διάταση στον δικέφαλο και πρόκειται να μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.