ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Γι΄ αυτό κόπηκε ο Βέρμπιτς από την ευρωπαϊκή λίστα

Ο λόγος που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν συμπεριέλαβε τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στην ευρωπαϊκή λίστα.

Παναθηναϊκός: Γι΄ αυτό κόπηκε ο Βέρμπιτς από την ευρωπαϊκή λίστα

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε χθες στην UEFA την ευρωπαϊκή του λίστα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αφήνει εκτός λίστας τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και να συμπεριλαμβάνει σε αυτή τον Πάλμερ Μπράουν.

Αρχικά ο Σέρβος προπονητής ήθελε να έχει τέσσερις καθαρόαιμους στόπερ. Ο λόγος φυσικά για τους Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Γεντβάι, αλλά και τον Μπράουν. Από την άλλη θεώρησε ότι από τη στιγμή που και ο Μπερνάρ μπορεί να παίξει στα εξτρέμ δεν θα χρειάζονταν παραπάνω από 4 για την Ευρώπη.

Κάπως έτσι επέλεξε να αφήσει εκτός λίστας τον Βέρμπιτς, τον οποίο φυσικά και θα αξιοποιήσει στα ματς εντός συνόρων. Ο Μαντσίνι είναι σε τρομερή κατάσταση, ο Παλάσιος εξίσου, ενώ ο Αϊτόρ είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει τι μπορεί να προσφέρει. Μην ξεχνάμε τι έκανε στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν. Ήταν δεδομένο ότι θα έμενε κάποιο… όνομα από τους ξένους εκτός, καθώς όλες οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν 17 ξένους στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Σέρβος εδώ και καιρό είχε πει ότι θα πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις για την ευρωπαϊκή λίστα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν δεδομένο ότι θα γίνει αυτό και προτίμησε να έχει ίδιες λύσεις στα στόπερ σε σχέση φυσικά με τα εξτρέμ. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.