ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Πρώτο τεστ για την ομάδα μπάσκετ γυναικών στις 8 Σεπτεμβρίου

Το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Μπατιμπάλια θα δώσει στις 8/9 η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Πρώτο τεστ για την ομάδα μπάσκετ γυναικών στις 8 Σεπτεμβρίου

Ξεκίνησε την προετοιμασία και πιάνει δουλειά με φιλικές αναμετρήσεις η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού!

Οι “πράσινες” ξεκινούν τις φιλικές «μάχες» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, με έναν δυνατό αγώνα κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ενώ θυμίζουμε ότι στον πάγκο θα κάθεται και η Ελένη Καπογιάννη η οποία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την εθνική Ιράν!

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 152.789 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Παναθηναϊκός έμαθε το πρόγραμμα του για το πρωτάθλημα της Basket League γυναικών αλλά και για το Eurocup!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.