ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μπέος: «Έχει πέσει τόσο νερό, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε… Να το πιούμε;»

Για την κατάσταση που επικρατεί στο Βόλο, μίλησε ο Δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του στον ANT1.

Μπέος: «Έχει πέσει τόσο νερό, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε… Να το πιούμε;»

ια την κατάσταση που επικρατεί στο Βόλο, μίλησε ο Δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του στον ANT1.

«Η εικόνα είναι τραγική γιατί με τον θεό δεν μπορείς να τα βάλεις. Δεν είναι θέμα υποδομών γιατί αν ήταν δεν θα είχαμε πρόβλημα. Σύμφωνα με τους ειδικούς τόσο στον Ιανό όσο και στη Μάνδρα το νερό που έχει πέσει στο Βόλο το νερό είναι 50% περισσότερο. Ο Βόλος έχει μετατραπεί σε μια μικρή λίμνη. Το χειρότερο είναι ότι δεν έχουμε ρεύμα στο 90% της πόλης. Δεν υπάρχει ίντερνετ, δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας. Κάνουμε προσπάθεια με γκρέιντερ να απεγκλωβίσουμε οικογένειες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βόλου.

Παράλληλα για τις ανθρώπινες απώλειες, για τις οποίες είχε μιλήσει και νωρίτερα, ανέφερε: «Είναι μια κατάσταση, αισθάνομαι τόσο κουρασμένος και απογοητευμένος γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω τους συνανθρώπους μας. Προέχει η ανθρώπινη ζωή. Έχω βγάλει ανακοινώσεις από χθες και δυστυχώς είχαμε δύο απώλειες ζωές γιατί πήγαν να ταΐσουν τα πρόβατα. Εγώ λέω δύο μακάρι να είναι ένας. Ψάχνουμε από τις 12:00 το μεσημέρι. Ολόκληρος χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητο, ο γιος βγήκε, ο πατέρας ακόμη ψάχνουν να τον βρουν…»

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 468.699 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, για τις επόμενες ώρες στο Βόλο, ο Δήμαρχος ανέφερε: «Δυστυχώς οι προβλέψεις είναι πολύ δυσάρεστες. Κάνω μια έκκληση να παραμείνουν στα σπίτια να ανεβούν όσο μπορούν πιο ψηλά. Θα συνεχίσει να βρέχει μέχρι αύριο. Από τη στιγμή που έχουν ξεχειλίσει οι ποταμοί έχει μπει το νερό μέσα στην πόλη. Είναι να τρελαίνεσαι. Δεν είναι χιόνι που έλεγα είμαι οργανωμένος. Εδώ πού να πάει το νερό; Να το πιούμε; Έχουμε ξεφύγει από τις ανθρώπινες δυνατότητες. Ο θεός να βάλει το χέρι του να μην έχουμε θύματα. Εδώ είμαστε τον Βόλο να τον ξανακάνουμε όμορφο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.