ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα του Blue Horizon

Σε βίντεο ντοκουμέντο, ο άνδρας φαίνεται να πέφτει στη θάλασσα καθώς μέλη του πληρώματος επιχειρούν να τον εμποδίσουν από το να επιβιβαστεί, ωθώντας τον προς τα πίσω.

Συνελήφθησαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα του Blue Horizon

Στο λιμάνι του Πειραιά επέστρεψε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue Horizon, και συνελήφθησαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα του για τον θάνατο 36χρονου που επιχείρησε να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Κατά τον απόπλου του πλοίου για το Ηράκλειο, ένας νέος άνδρας επιχείρησε να επιβιβαστεί. Σε βίντεο ντοκουμέντο, ο άνδρας φαίνεται να πέφτει στη θάλασσα καθώς μέλη του πληρώματος επιχειρούν να τον εμποδίσουν από το να επιβιβαστεί, ωθώντας τον προς τα πίσω.

Το πλοίο βρισκόταν εν κινήσει και ο 36χρονος κατέληξε στη θάλασσα από τον καταπέλτη. Λίγο αργότερα ανασύρθηκε νεκρός.

«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 3.342 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις για το συμβάν, από αυτόπτες μάρτυρες και πλήρωμα, στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Oπως αναφέρει η ΕΡΤ, η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη όταν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.