ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα σενάρια για το μέλλον του Τσόκαϊ

Κροατικές σειρήνες για τον Αλβανό χαφ του Παναθηναϊκού, Ένις Τσόκαϊ.

Νέα σενάρια για το μέλλον του Τσόκαϊ

Δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής φέτος ο Ένις Τσόκαϊ στον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό οι «πράσινοι» δεν είναι αρνητικοί να τον παραχωρήσουν δανεικό. Ο 24χρονος διεθνής μέσος έχει στα χέρια του πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης για να αγωνιστεί εκεί για έναν χρόνο, αλλά ο ίδιος θα προτιμούσε να πάει σε ομάδα του εξωτερικού.

Στην Κροατία δημοσιεύματα φέρνουν τον διεθνή Αλβανό άσο στο στόχαστρο της Όσιγιεκ, η οποία αναζητά έναν μέσο τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Αν καταθέσει πρόταση, ο Τσόκαϊ ίσως μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Κροατίας.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τη φύση και το ύψος της πρότασης της Όσιγιεκ, καθώς στην ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr δεν διευκρινίζεται εάν θα γίνει κίνηση για τον δανεισμό ή την απόκτηση του παίκτη με κανονική μεταγραφή.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.