ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Blue Horizon: Άτομο με αναπηρία ο 36χρονος Αντώνης που πνίγηκε στον Πειραιά – Τι λέει ο αδελφός του

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του 36χρονου που πνίγηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά όταν σύμφωνα με μαρτυρίες, μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

Blue Horizon: Άτομο με αναπηρία ο 36χρονος Αντώνης που πνίγηκε στον Πειραιά - Τι λέει ο αδελφός του

Σύμφωνα με βίντεο-ντοκουμέντο που έρχονται στη δημοσιότητα, ο 36χρονος έτρεξε και ανέβηκε πάνω στον καταπέλτη του πλοίου, το οποίο αναχωρούσε με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 36χρονος λεγόταν Αντώνης και ήταν το αγαπητό παιδί του Αγίου Νικολάου. Ο νεαρός άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να ήταν άτομο με αναπηρία.

Ο αδερφός του μίλησε στο Newsbomb.gr για τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι ο άτυχος Αντώνης είναι νεκρός. Ο ίδιος με λίγα λόγια και φωνή που δεν έβγαινε περιγράφει τα τραγικά λεπτά της είδησης ότι ο αδερφός του δεν ζει πια αλλά και την επικοινωνία που είχε μαζί του λίγο πριν επιβιβαστεί στο καράβι.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Με έπαιρναν κατά τις 22:30, δεν το πίστευα. Δεν ξέρω πώς βρήκαν το τηλέφωνό μου, με κάλεσαν με απόκρυψη. Λέω αποκλείεται, φάρσα είναι. Έρχεται ο άλλος αδερφός μου και μου λέει ο αδερφός μας πνίγηκε. Λέει τον έσπρωχναν έξω από το καράβι είδα το βίντεο. Τραγικό να σπρώξουν το παιδί, να πέσει στη θάλασσα. Ήταν να ταξιδέψει για Κρήτη. Το καράβι άνοιγε στις 6 του είπα να πάει. Δεν πρόλαβε, καθυστέρησε. Έτρεχε να μπει μέσα. Είναι τραγικό που δεν του το επέτρεψαν», είπε με σπασμένη φωνή ο αδερφός του Αντώνη.

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.