ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αδιανόητη δήλωση Μάνδρου για τον θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon: «Ας τον έσπρωχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές, όχι να τον σκοτώσουν» (vid)

Μια άστοχη δήλωση από την Ιωάννα Μάνδρου για τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 36χρονος, όταν μέλη του Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα.

Αδιανόητη δήλωση Μάνδρου για τον θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon: «Ας τον έσπρωχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές, όχι να τον σκοτώσουν» (vid)

Η Ιωάννα Μάνδρου σχολίασε στον ΣΚΑΪ τον τραγικό θάνατο του 36χρονου, ο οποίος στην προσπάθειά του να προλάβει το πλοίο βρέθηκε στη θάλασσα, όταν τον έσπρωξαν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon.

Παρότι αρχικά έκανε λόγο για κτηνωδία ζητώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα, στη συνέχεια προχώρησε σε μια άστοχη και αδιανόητη δήλωση.

«Για αυτή την κτηνωδία, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας, η ποινική δίωξη που θα ασκηθεί θα είναι βαριά. Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όταν σπρώχνεις έναν άνθρωπο στη θάλασσα ενώ το καράβι έχει ξεκινήσει», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του τόσο άδικα; Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα. Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές. Ας τον παρέδιδαν στο Λιμεναρχείο. Ας του έβαζαν πρόστιμο. Ας του ασκούσαν δίωξη στον Εισαγγελέα. Όλα επιτρέπονται, εκτός από το να το σπρώξεις και και να τον σκοτώσεις», με τον Δημήτρη Οικονόμου να συμφωνεί στα λεγόμενά

Ας τον σπρώχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλοτσιές... Όλα εκτός από το να τον σκοτώσεις»" />Για αυτή την κτηνωδία, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας, η ποινική δίωξη που θα ασκηθεί θα είναι βαριά», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μάνδρου. " />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.