ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόμβες Αγραβάνη για Ιτούδη – Η συμφωνία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

«Ρουκέτες» του Δημήτρη Αγραβάνη. Θεωρεί υπεύθυνο τον Δημήτρη Ιτούδη για τις πολλές απουσίες της Εθνικής ομάδας, αναφέρεται στον Παναθηναϊκό, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το νέο του εκπρόσωπο Μίσκο Ραζνάτοβιτς

Βόμβες Αγραβάνη για Ιτούδη - Η συμφωνία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

«Ρουκέτες» του Δημήτρη Αγραβάνη. Θεωρεί υπεύθυνο τον Δημήτρη Ιτούδη για τις πολλές απουσίες της Εθνικής ομάδας, αναφέρεται στον Παναθηναϊκό, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το νέο του εκπρόσωπο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Το πρωΐ της 10ης Αυγούστου ο Δημήτρης Αγραβάνης αποχώρησε από την Εθνική ομάδα αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του, πριν το παιχνίδι του τουρνουά «Ακρόπολις» με αντίπαλο την Ιταλία. Πήρε τα παπούτσια του και έφυγε από το ΟΑΚΑ γνωρίζοντας καλά ότι θα προκληθεί θόρυβος από την αποχώρηση του, καθώς πλησίαζε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έπειτα από μια τοποθέτηση του εκείνη τη στιγμή όπου έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού, έμεινε σιωπηλός.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο
Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο 5.458 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ