ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Απίστευτη δήλωση Βαρβιτσιώτη: «Κάποιοι θρηνούν και γι’ αυτούς που πήγαν για ένα μεροκάματο και κατηγορούνται για δολοφονία»

Δύο κατηγορίες ανθρώπων που θρηνούν σήμερα «είδε» ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος σχολίασε στο Open όλα όσα συνέβησαν χθες βράδυ στον Πειραιά...

Απίστευτη δήλωση Βαρβιτσιώτη: «Κάποιοι θρηνούν και γι' αυτούς που πήγαν για ένα μεροκάματο και κατηγορούνται για δολοφονία»

Δύο κατηγορίες ανθρώπων που θρηνούν σήμερα «είδε» ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος σχολίασε στο Open όλα όσα συνέβησαν χθες βράδυ στον Πειραιά…

Εκτός από αυτούς που θρηνούν για την απώλεια του Αντώνη, που έχασε τη ζωή του τσάμπα απλώς επειδή προσπάθησε να προλάβει το πλοίο, κατά τον υπουργό Ναυτιλίας «σήμερα θρηνούν και κάποιοι γι αυτούς που πήγαν για ένα μεροκάματο και κατηγορούνται για δολοφονία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.