ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Oριστικό: Έχασε παίκτη πριν τον Παναθηναϊκό η Ρεν!

Παρελθόν από τη Ρεν αποτελεί και επίσημα ο Φλαβιέν Ταΐτ, με την ομάδα της Βρετάνης να αποχαιρετά τον Γάλλο χαφ ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία με τη φανέλα της Σαμσουνσπόρ.

Oριστικό: Έχασε παίκτη πριν τον Παναθηναϊκό η Ρεν!

Χάνει ένα σημαντικό της «γρανάζι» πριν τον Παναθηναϊκό η Ρεν!

Ο γαλλικός σύλλογος που αποτελεί αντίπαλο του «τριφυλλιού» στον όμιλο του Europa League, με ανακοίνωση του στο twitter ενημέρωσε ότι ο Φλαβιέν Ταΐτ αποτελεί και επίσημα παρελθόν, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία με τη φανέλα της Σαμσουνσπόρ!

Μάλιστα όπως αναφέρει το «Οuest-France» και επιβεβαιώνει και το RMC, το συμβόλαιο του 30χρονου χαφ λύθηκε κοινή συναινέσει με τη Ρεν να πληρώνει μάλιστα το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του προκειμένου να βρει ομάδα, αφού από την αρχή της σεζόν ο Ταΐτ δεν κατέγραψε καμία συμμετοχή.

Με τη φανέλα της Ρεν, ο Γάλλος κατέγραψε συνολικά 129 συμμετοχές σκοράροντας 12 τέρματα και μοιράζοντας 13 ασίστ.

Λίγες ώρες μετά την αποδέσμευση του από τον σύλλογο της Βρετάνης, ο Ταΐτ μετέβη στην Τουρκία όπου και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.