ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η αποκάλυψη της Ράνιας Τζίμα για τη δολοφονία του Αντώνη που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης (Vid)

«Η Πολιτεία πού βρίσκεται, πού ήταν για να προστατεύσει τον 36χρονο»

Η αποκάλυψη της Ράνιας Τζίμα για τη δολοφονία του Αντώνη που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης (Vid)

Προβληματισμό, πέρα από τις δολοφονικές ενέργειες των μελών του πληρώματος του Blue Horizon, ήταν ο χειρισμός της υπόθεσης από το Λιμεναρχείο για το οποίο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Μάλιστα, οι ενέργειες των αρμόδιων φορέων μπήκαν στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη.

«Βρέθηκαν αυτοί οι δύο άνθρωποι, που έκαναν αυτό το έγκλημα. Η Πολιτεία πού βρίσκεται, πού ήταν για να προστατεύσει τον 36χρονο» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη
Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη 24.594 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.