ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τρομακτικό βίντεο από το Μενίδι: Η στιγμή που ρέμα παρασέρνει άνθρωπο (Vid)

Ένας άντρας προσπάθησε να διασχίσει το ρέμα της Εσχατιάς στο Μενίδι και παρασύρθηκε από τον ορμητικό όγκο νερού.

Τρομακτικό βίντεο από το Μενίδι: Η στιγμή που ρέμα παρασέρνει άνθρωπο (Vid)

Σοκάρουν τα πλάνα από άνθρωπο που επιχείρησε να διασχίσει το φουσκωμένο από την κακοκαιρία Daniel, ρέμα Εσχατιάς στο Μενίδι με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τα αγριεμένα νερά.

Ο άνθρωπος αγνόησε όλες τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και των αρχών για την κακοκαιρία Daniel. Είδε το… αφρισμένο ποτάμι που είχε δημιουργηθεί από στο ρέμα στο Μενίδι, αλλά παρόλα αυτά επιχείρησε να περάσει μέσα απ’ αυτό.

Το αποτέλεσμα ήταν να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά που προκάλεσαν οι σφοδρές καταιγίδες της κακοκαιρίας Daniel που έπληξαν το Μενίδι και άλλες περιοχές της Αττικής.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 9.584 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα πλάνα από το συμβάν είναι σοκαριστικά. Ο άνθρωπος παρασύρεται, το ρέμα τον παίρνει μαζί του και χάνεται από την εικόνα.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο από τη στιγμή που ο χείμαρρος παρασέρνει τον άτυχο άνδρα στο Μενίδι:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.