ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ηχητικό ντοκουμέντο από το Blue Horizon: Η συνομιλία καπετάνιου με το πλήρωμα λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Αντώνη (Aud)

Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο!

Ηχητικό ντοκουμέντο από το Blue Horizon: Η συνομιλία καπετάνιου με το πλήρωμα λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Αντώνη (Aud)

Συνομιλία- ντοκουμέντο από την προσέγγιση του Blue Horizon, στο λιμάνι του Ηρακλείου χθες (06.09.2023) το απόγευμα, με τον καπετάνιο να ζητάει από τους αξιωματικούς να κρυφτούν μέσα στο πλοίο για να μην τους βλέπει ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθεί για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, ο πλοίαρχος, στο ηχητικό ντοκουμέντο από τις ενδοεπικοινωνίες που καταγράφονται αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρέπει να μπουν όλοι μέσα καθώς «όσο σας βλέπουν εκνευρίζονται αυτοί που είναι από κάτω. Πάρτε το χαμπάρι καθίστε πίσω μπας και φύγουνε».

Όλος ο διάλογος που αποκαλύπτει το newsit.gr, έχει ως εξής:

– (ο πλοίαρχος αναφέρεται στο όνομα αξιωματικού)

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 981.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Ακούει

-Πες στα παιδιά μου είναι στην πρύμνη δεν θέλω να φαινόσαστε. Πιο μέσα πιο διακριτικά να βλέπεις αλλά να μη φαινόσαστε από κάτω.

(ακούγονται αποδοκιμασίες του κόσμου)

– Εντάξει κάπταιν, θα το ξαναπώ.

– Να πάνε πίσω οι ναύτες, να τραβηχτούν πίσω και αν ακούει και ο αρχικαμαρώτος, όλοι οι δικοί μας με τα άσπρα πουκάμισα να μαζευτούν μέσα.

– Εντάξει κάπταιν. Κύριε Κώστα αν υπάρχει κάποιος από το ξενοδοχειακό, έξω να μπούνε μέσα τα παιδιά. Να μπούνε μέσα.

-Τους έχω βάλει ήδη μέσα όλους. Τους έχω βάλει μέσα.

– Όσο σας βλέπουν εκνευρίζονται αυτοί που είναι από κάτω. Πάρτε το χαμπάρι καθίστε πίσω μπας και φύγουνε.

– Εντάξει κύριε πλοίαρχε.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.