ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καρδίτσα: Δύο νεκρές γυναίκες στην Αστρίτσα – Έξι συνολικά οι νεκροί της κακοκαιρίας – Πληροφορίες για 400 εγκλωβισμένους!

Δύο ηλικιωμένες γυναίκες 75 και 80 ετών εντοπίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης νεκρές στο χωριό Αστρίτσα στην Καρδίτσα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων της κακοκαιρίας Daniel σε έξι.

Καρδίτσα: Δύο νεκρές γυναίκες στην Αστρίτσα – Έξι συνολικά οι νεκροί της κακοκαιρίας - Πληροφορίες για 400 εγκλωβισμένους!

Δύο ηλικιωμένες γυναίκες 75 και 80 ετών εντοπίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης νεκρές στο χωριό Αστρίτσα στην Καρδίτσα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων της κακοκαιρίας Daniel σε έξι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άτυχες γυναίκες βρέθηκαν από άνδρες της ΕΜΑΚ μέσα στο σπίτι τους που πλημύρισε.

Επιχείρηση της ΕΜΑΚ

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό τους συμμετείχαν 12 πυροσβέστες της 8ης ΕΜΑΚ.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.473 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των τουλάχιστον 6 αγνοούμενων στην Αγία Τριάδα.

Η κατάσταση στον κάμπο του Παλαμά είναι τραγική με όλα τα χωριά να είναι κάτω από το νερό ενώ εκατοντάδες είναι οι εγκλωβισμένοι κάτοικοι.

Φόβοι για πολλούς αγνοούμενους

Την ίδια ώρα εκφράζονται φόβοι για πολλούς αγνοούμενους.

Τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη με τον χρόνο αλλά και τις αντίξοες συνθήκες προκειμένου να προσεγγίσουν τους αποκλεισμένους από τόνους νερού και λάσπης οικισμούς όπου είναι οι εγκλωβισμένοι.

Ήδη σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση με ελικόπτερα της πυροσβεστικής και του στρατού για την απομάκρυνση ευπαθών ομάδων, όπως ηλικιωμένοι, άτομα με προβλήματα υγείας και έγκυες γυναίκες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.