ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δωρεάν σε όλα τα ματς του Europa League οι κάτοχοι διαρκείας!

Επιβραβεύει τους κατόχους διαρκείας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δωρεάν σε όλα τα ματς του Europa League οι κάτοχοι διαρκείας!

Επιβραβεύει τους κατόχους διαρκείας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ΠΑΕ μετά την απόφαση για δωρεάν είσοδο στο ματς με τη Βιγιαρεάλ για όσους πάρουν εισιτήρια με την ΑΕΚ, έκανε γνωστό πως στα παιχνίδια των ομίλων του Europa League οι κάτοχοι των διαρκείας θα έχουν και αυτοί δωρεάν είσοδο στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αρχής γενομένης από τον αγώνα της 21ης Σεπτεμβρίου στις 7.45 μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο με αντίπαλο την ισπανική Villarreal.

Έπειτα από απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ, όλοι οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στην ομάδα μας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, τόσο σε αυτό όσο και στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια του ομίλου Europa League.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να εξαργυρωθεί το barcode της κάρτας διαρκείας -χρησιμοποιώντας τα οκτώ πρώτα ψηφία χωρίς την παύλα- με μία πρόσκληση για αντίστοιχη θύρα του Ολυμπιακού Σταδίου, σε σχέση με αυτή που αναγράφει το διαρκείας στο «Απόστολος Νικολαίδης».

Το σύστημα εξαργύρωσης θα είναι ανοιχτό από αύριο, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 5μ.μ., μέχρι και την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 11π.μ. Μετά το πέρας της προθεσμίας παύει να ισχύει η δυνατότητα εξαργύρωσης του διαρκείας με πρόσκληση και πλέον οι κάτοχοι των διαρκείας θα πρέπει να ακολουθήσουν διαδικασία αγοράς εισιτηρίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Η αντιστοίχιση των θυρών της Λ. Αλεξάνδρας και του ΟΑΚΑ είναι σύμφωνη με τον παρακάτω πίνακα:

Θύρες   Απ. ΝικολαΐδηςΘύρες Ολυμπιακού Σταδίου
1029Α
2
9
11
5A11Α
1Α/1Β
5Β/5Γ
8Α/8Β13Α
12Α/12Β13Β
717A/17B/19A

Καλούμε όλους τους κατόχους διαρκείας να αξιοποιήσουν αυτήν την περίοδο για να διασφαλίσουν τη θέση τους στον αγώνα.

Ειδικά οι κάτοχοι των VIP εισιτηρίων της ομάδας μας δεν θα συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία και θα λάβουν στο e mail τους την πρόσκληση τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.