ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Eπίσημα στον Άρη ο Βέλεθ: «Ήταν λάθος που έφυγα»

Ο Φραν Βέλεθ κατά την ανακοίνωση του από τον ΄Άρη αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζοντας την ως λάθος.

Eπίσημα στον Άρη ο Βέλεθ: «Ήταν λάθος που έφυγα»

Επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Άρη, ο Βέλεθ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός που μετά την αποχώρηση του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε 60 συμμετοχές και πέτυχε δύο γκολ, ανακοινώθηκε από τους “κίτρινους” για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα κατά τις δηλώσεις του τόνισε ότι το καλοκαίρι του 2020 πήρε λανθασμένη απόφαση να αποχωρήσει από το “Κλεάνθης Βικελίδης” προκειμένου να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΡΗ μετά από τρία χρόνια. Ήταν κάτι που το ήθελα αφότου πήρα την απόφαση να φύγω από την Σαουδική Αραβία. Ήρθα σε επαφή με τον σύλλογο και από τη στιγμή που με ήθελε και ο ΑΡΗΣ τα υπόλοιπα ήταν εύκολα.

Ξέρω ότι κάποιοι φίλαθλοι είναι πικραμένοι μαζί μου για τον τρόπο που έφυγα πριν από τρία χρόνια.

Θέλω να πω το εξής: Ήταν μια κακή, μια λάθος, απόφαση που πήρα τότε. Μια κακιά στιγμή, που δεν μπορεί, όμως, να ακυρώσει αυτό που έζησα εδώ, ούτε το πως ένιωθα και νιώθω.

Νομίζω ότι αυτά συμβαίνουν καμία φορά και στις καλύτερες οικογένειες, αλλά παραμένουν οικογένειες.

Τα χρόνια που πέρασα στον ΑΡΗ, η ατμόσφαιρα στην ομάδα και η αγάπη του κόσμου είναι πράγματα που κουβαλούσα πάντα μαζί μου και ειλικρινά χαίρομαι που επιστρέφω για να τα ζήσω ξανά.

Επέστρεψα, λοιπόν, και το μόνο που θέλω είναι να μπω ξανά στο Χαριλάου και να παίξω μπάλα για να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του. Και θα δώσω τα πάντα γι’ αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.