ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οριστικό: Eκεί θα παίζει η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά ματς

Την έδρα στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα μπάσκετ γυναικών στα ευρωπαϊκά της ματς, την εφετινή σεζόν ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Οριστικό: Eκεί θα παίζει η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά ματς

«Κλείδωσε» η έδρα της ομάδας μπάσκετ γυναικών για τα ευρωπαϊκά ματς!

Όπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. οι Κυπελλούχες Ελλάδας, θα δώσουν τα ματς του Eurocup στο κλειστό γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό ότι οι ευρωπαϊκοί αγώνες μπάσκετ γυναικών της φετινής σεζόν θα γίνουν στο κλειστό του Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 478 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη καθώς οι «μαχητικές ψυχές» θα δώσουν τις ευρωπαϊκές τους μάχες σε ένα φιλόξενο γήπεδο που έχουν αγωνιστεί και άλλα τμήματα του Συλλόγου στο παρελθόν.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά και στηρίζει ενεργά τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο για τις ενέργειες του και πάντα βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που στηρίζουν τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα το Δ.Σ. απευθύνει θερμές ευχαριστίες και στον πρόεδρο ΔΟΠΑΠ κ. Μιχάλη Υφαντή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.