ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αδιανόητη καταγγελία: «Η εξάδα νερού στη Λάρισα έφθασε τα 6 ευρώ, μετά από πιέσεις την έριξαν στα 5»

Η Λάρισα δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες, η παροχή νερού έχει διακοπεί και κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν... κέρδος, εκτοξεύοντας τις τιμές του εμφιαλωμένου νερού.

Αδιανόητη καταγγελία: «Η εξάδα νερού στη Λάρισα έφθασε τα 6 ευρώ, μετά από πιέσεις την έριξαν στα 5»

Μια αδιανόητη καταγγελία έφερε στο φως κάτοικος της Λάρισας, την ώρα που η πόλη δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες. Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο κ. Λευτέρης, το πόσιμο νερό δεν είναι διαθέσιμο. Μικρά μαγαζιά το αντιμετώπισαν ως… ευκαιρία για κέρδος, εκτοξεύοντας τις τιμές στις 6άδες εμφιαλωμένων νερών, που έφτασαν μέχρι και τα έξι ευρώ.

«Η ΔΕΗΑΛ έχει διακόψει το νερό, πήγαμε στα σούπερ μάρκετ και δεν έχουν στάλα νερό, ο κόσμος μαλώνει. Πήγαμε σε μίνι μάρκετ, την 6άδα την πουλούσαν έξι ευρώ. Ο κόσμος άρχισε να γκρινιάζει και την έριξαν στα πέντε ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Daniel»" />Daniel» εντοπίστηκε πριν από λίγο στον Βόλο. Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή του Αναύρου Βόλου. " />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.