ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ναυτικό ατύχημα στη Ραφήνα – Δείτε το βίντεο!

Χαμός στη Ραφήνα.

Ναυτικό ατύχημα στη Ραφήνα - Δείτε το βίντεο!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπλέχτηκαν οι άγκυρές τους και λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν βρέθηκαν πολύ κοντά, με αποτέλεσμα να γίνει επακούμβηση των δύο και να προκληθεί ανησυχία στους επιβάτες από τα δυνατά τραντάγματα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ, υπήρξαν πληροφορίες ότι μπλέχτηκαν οι άγκυρες επιβατικών πλοίων που αναχωρούσαν για τις Κυκλάδες. Αρχικά μπλέχτηκε η άγκυρα του ενός με την προπέλα του δεύτερου και στη συνέχεια μπλέχτηκε και η άγκυρα του τρίτου. Σύμφωνα με το irafina.gr, πρόκειται για τα δύο πλοία της Fast Ferries και ένα της Golden Star Ferries, τα οποία βρίσκονται αυτή την ώρα ανοιχτά του λιμανιού μπροστά από την κεντρική παραλία της Ραφήνας και περιμένουν να πάνε ρυμουλκά.

Με ανακοίνωσή του το Λιμενικό επιβεβαίωσε το συμβάν. Οι 1.125 επιβάτες των τριών πλοίων ζουν πρωτοφανείς στιγμές. Το Fast Ferries Άνδρος, με 734 επιβάτες, παραμένει στο αγκυροβόλιο του λιμανιού. Παρότι βρίσκεται κοντά, δεν μπορεί να γυρίσει μόνο του και να δέσει και αναμένονται ρυμουλκά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα χρειαστούν ίσως τέσσερις ώρες, ίσως και παραπάνω, γιατί καταστράφηκε η προπέλα του. Οι επιβάτες θα αποβιβαστούν στο λιμάνι για να πάρουν άλλο πλοίο για τους προορισμούς τους.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 1.732 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Αικατερίνη Π με 391 επιβάτες κατευθύνεται στο Λαύριο με μία άγκυρα. Εκεί θα αποβιβαστούν οι επιβάτες καθώς με μία άγκυρα το πλοίο δεν μπορεί να ταξιδέψει. Στο λιμάνι, οι επιβάτες θα αποβιβαστούν από το πλοίο και θα επιβιβαστούν σε λεωφορεία για να μεταφερθούν πίσω στο λιμάνι της Ραφήνας. Με καθυστέρηση απέπλευσε το Super Ferry με 551 επιβάτες για τον προορισμό του. Λόγω του ατυχήματος υπήρξαν καθυστερήσεις στον απόπλου των άλλων πλοίων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.