ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μετά τις καταστροφές: Ώρα Μαρινάκη στην ΝΔ!

Ανατροπή δεδομένων!

Μετά τις καταστροφές: Ώρα Μαρινάκη στην ΝΔ!

Η Ελλάδα βιώνει εδώ και καιρό τραγικές καταστάσεις, πρώτα με τις ατελείωτες φωτιές, έπειτα με ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους μετά τις πλημμύρες και, φυσικά, το απερίγραπτο περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά που στοίχισε την ζωή στον άτυχο 36χρονο Αντώνη.

Όπως είχατε διαβάσει, ο πρωθυπουργός ήταν αποφασισμένος να… πάρει κεφάλια, μη διστάζοντας να τελειώσει ακόμα και πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματός του.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Σάλος με την… ακατάλληλη φωτογραφία ξανθιάς οπαδού στην Κύπρο! (ΦΩΤΟ)
Σάλος με την… ακατάλληλη φωτογραφία ξανθιάς οπαδού στην Κύπρο! (ΦΩΤΟ) 196.933 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ