ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαντζούκας στο P24.gr: «Ο Σλούκας ξέρει πως να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του – Θέλω το step – up φέτος»

Ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη νέα σεζόν του «εξάστερου», αλλά και για τη συνεργασία του με τον Κώστα Σλούκα, για τον οποία τόνισε ότι γνωρίζει πως να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του.

Μαντζούκας στο P24.gr: «Ο Σλούκας ξέρει πως να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του - Θέλω το step - up φέτος»

Ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη νέα σεζόν του «εξάστερου», αλλά και για τη συνεργασία του με τον Κώστα Σλούκα, για τον οποία τόνισε ότι γνωρίζει πως να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 98-82 της Κλουζ στο φιλικό τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» στο πρώτο εν Ελλάδι φιλικό του, με τους «πράσινους» να δείχνουν πολύ καλή εικόνα, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι.

Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο οποίος πέτυχε 11 πόντους, κατέβασε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ. Ο 20χρονος μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη και στο Panathinaikos24.gr για τη νέα σεζόν του «εξάστερου», τη συνεργασία του με Σλούκα, Βιλντόσα, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

Για το νέο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού, ο διεθνής φόργουορντ είπε ότι «σίγουρα έχουμε πάρα πολλά καινούρια παιδιά στην ομάδα. Προσπαθούμε να “βρούμε” ο ένας τον άλλο. Προσπαθούμε να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε μέσα από την ομάδα. Πιστεύω ότι όλες οι καινούριες μεταγραφές είναι παιδιά με απίστευτη εμπειρία που θα προσαρμοστούν γρήγορα. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε όλο και πιο καλοί».

Ακολούθως αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Σλούκα και Βιλντόσα, για τους οποίους τόνισε ότι γνωρίζουν πως να κάνουν καλύτερους τους συμπαίκτες τους. «Είναι παιδιά με τεράστια εμπειρία. Ξέρουν πως να μπουν σε μια ομάδα, ξέρουν πως να κάνουν μια ομάδα καλύτερη και να κάνουν καλύτερους τους συμπαίκτες τους. Εγώ προσπαθώ να πάρω ό,τι μπορώ από εκείνους και να γίνομαι καλύτερος». Όσον αφορά τον κόουτς Αταμάν, ανέφερε πως η ομάδα ακόμα μαθαίνει «Είναι ένας κόουτς με μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θέλει ακριβώς από εμάς και τον τρόπο παιχνιδιού του. Θέλουμε να αποδώσουμε καλύτερα σε αυτό το κομμάτι».

Για την προσωπική απόδοση: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλω να κάνω το step-up και φέτος. Θα δουλέψω όσο πιο πολύ μπορώ και θα είμαι όσο πιο συγκεντρωμένος μπορώ. Από ‘κει και πέρα, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν».

Για την υπόσχεση που θα έδινε στον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν ήταν ξεκάθαρος: «Θα δίνουμε το 100% κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο».

Τέλος, αναφερόμενος στην παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο δήλωσε ότι τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. «Πιστεύω πως έδωσαν ό,τι είχαν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στο τέλος της ημέρας. Να δίνεις το 100%. Δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά κι αυτό είναι κομμάτι του μπάσκετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.