ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαχητική Εθνική με τον «πράσινο» Γκιώνη

Το πάλεψε η Εθνική ομάδα πινγκ πονγκ στον εναρκτήριο αγώνα της στο Μάλμε για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού επιτραπέζιας αντισφαίρισης κόντρα στην ισχυρή Πορτογαλία.

Μαχητική Εθνική με τον «πράσινο» Γκιώνη

Ήταν η αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 4ου γκρουπ, η Ελλάδα κόντραρε από τη θέση του αουτσάιντερ το 4ο φαβορί της διοργάνωσης και μπορούσε σίγουρα να γίνει πιο πιεστική. Καθοριστικό αποδείχτηκε το δεύτερο ατομικό παιχνίδι όπου ο Παναγιώτης Γκιώνης κάμφθηκε από τον Τιάγκο Απολόνια.

Αύριο η εθνική μας έχει ρεπό και την Τρίτη 12/09 θα χρειαστεί απαραίτητα τη νίκη κόντρα στην Ουγγαρία στο κυνήγι της πρόκρισης στη φάση των «16».

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Πορτογαλία-Ελλάδα 3-1:

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάρκος Φρέιτας-Γιώργος Σταματούρος 3-0 (11-8, 11-7, 11-6)

Τιάγκο Απολόνια-Παναγιώτης Γκιώνης 3-1 (8-11, 11-9, 11-8, 11-6)

Ζοάο Ζεράλδο-Γιάννης Σγουρόπουλος 1-3 (8-11, 8-11, 11-8, 9-11)

Φρέιτας-Γκιώνης 3-0 (11-9, 11-7, 11-5)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.