ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Έχουμε τη Ρόδο και το “Παύλος Γιαννακόπουλος” για να βγάλουμε συμπεράσματα»

Ολα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν.

Αταμάν: «Έχουμε τη Ρόδο και το

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στο Περιστέρι στάθηκε στο πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Περισσότερο σημαντικό από τον Παναθηναϊκό είναι η κακοκαιρία που χτύπησε την Ελλάδα και όσα άφησε πίσω της. Γνωρίζω για την καταστροφή στην Ελλάδα, η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα, οπότε το μπάσκετ δεν είναι σημαντικό. Πολλοί άνθρωποι πέθαναν, άλλοι έχασαν την περιουσία τους. Πιο σημαντικό είναι η ανθρώπινη ζωή. Εδώ είναι απλά αθλητισμός, έξω είναι η κανονική ζωή».

Για την εικόνα της ομάδας του Παναθηναϊκού: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, έχουμε απουσίες πέντε σημαντικών παικτών οι οποίοι θα επιστρέψουν και θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.598 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη φετινή ομάδα: «Πρέπει να δούμε ολόκληρη την ομάδα. Να έχουμε φουλ ρόστερ. Ο Αντετοκούνμπο ήταν τραυματίας, δεν έπαιξε. Το Περιστέρι έχει καλή ομάδα, ήταν ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι. Θα δώσουμε κι άλλους αγώνες, έχουμε τη Ρόδο, ενώ έχουμε και το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” για να βγάλουμε συμπεράσματα».

Τον πραγματικό Παναθηναϊκό θα τον δείτε στα επόμενα τουρνουά»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.