ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στην Αθήνα και πιάνει δουλειά ο Ματίας Λεσόρ (Pic)

Στην Αθήνα επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (10/9) ο Ματίας Λεσόρ προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στην Αθήνα και πιάνει δουλειά ο Ματίας Λεσόρ (Pic)

O Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας του, ενόψει της φετινής σεζόν, αφού επικράτησε 84-75 του Περιστερίου για το τουρνουά “Νίκος Φάσουρας”.

Οι “πράσινοι” οι οποίοι είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον Κώστα Σλούκα που πέτυχε double double αλλά και τους Μπαλτσερόφσκι, Γκραντ και Γκριγκόνις.

Πλέον οι ο “εξάστερος” προετοιμάζεται για το τουρνουά της Ρόδου το οποίο θα διεξαχθεί στις 16-17/9 έκει όπου θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι και τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” πριν το Super Cup.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην Ελλάδα από το βράδυ της Κυριακής βρίσκεται και ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στο Μουντομπάσκετ αναμένεται να τεθεί στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν και να πλαισιώσει τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, ενώ μεταξύ άλλων διαθέσιμος θα είναι και ο Ντίνος Μήτογλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.