ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την “επένδυση” με Νίκα!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο 23χρονος χαφ Γιώργος Νίκας, όπως ανακοίνωσε η "πράσινη" ΠΑΕ! Παραμένει για μια σεζόν ως δανεικός στο Λεβαδειακό

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την

Κίνηση με φόντο το μέλλον για τον Παναθηναϊκό!

Οι “πράσινοι” κάνουν δικό τους τον 23χρονο χαφ Γιώργο Νίκα, που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Λεβαδειακού! Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με το “τριφύλλι” και θα παραμείνει για μια σεζόν ως δανεικός στην ομάδα της Βοιωτίας.

Πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της Ελληνοποίησης του ρόστερ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί προϊόν της ακαδημίας του Λεβαδειακού έχοντας καταγράψει με την ομάδα της Βοιωτίας 115 συμμετοχές σκοράροντας 12 τέρματα.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.370 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση:

Στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Νίκας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση από τον Λεβαδειακό του Γιώργου Νίκα. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και για την τρέχουσα περίοδο θα παραμείνει στον Λεβαδειακό υπό τη μορφή του δανεισμού.

Ο Γιώργος Νίκας γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1999 στη Θήβα. Εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία του Λεβαδειακού και στα 18 του έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, παίζοντας σε Κύπελλο και Super League. Με τη φανέλα της ομάδας της Βοιωτίας έχει αγωνιστεί σε 115 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.