ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ντύνει στα “πράσινα” τον Νίκα!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Νίκας, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο "τριφύλλι" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Παναθηναϊκός: Ντύνει στα

Σε μια κίνηση με φόντο το μέλλον προχωρά ο Παναθηναϊκός!

Οι “πράσινοι” κάνουν για τέσσερα χρόνια δικό τους τον 23χρονο κεντρικό χαφ του Λεβαδειακού, Γιώργο Νίκα, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της Ελληνοποίησης του ρόστερ, με τον Νίκα να έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων και από την Ιταλία.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.370 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νίκας, αποτελεί θα παραμείνει για μια σεζόν ως δανεικός στο Λεβαδειακό, από τον οποίο και ξεκίνησε την καριέρα του. Με την ομάδα της Βοιωτίας έχει καταγράψει συνολικά 115 συμμετοχές σκοράροντας 16 τέρματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.