ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΚΕΔ: «Έλληνες διαιτητές θα σφυρίζουν στο πρωτάθλημα και όπου είναι δυνατόν ξένοι»

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι θα τοποθετούνται Έλληνες διαιτητές στις αναμετρήσεις της Stoiximan Super League εξέδωσε η ΕΠΟ, τονίζοντας ότι οι ξένοι θα ορίζονται όποτε είναι δυνατόν.

ΚΕΔ: «Έλληνες διαιτητές θα σφυρίζουν στο πρωτάθλημα και όπου είναι δυνατόν ξένοι»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο η ΚΕΔ να μην ορίζονται ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι της Stoiximan Super League, άφησε μέσω ανακοίνωσης της η ΚΕΔ.

Έπειτα από ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή μετά την επιστολή της UEFA στην οποία αναιρείται το ενδεχόμενο του ορισμού ξένων διαιτητών, τονίζοντας ότι στους αγώνες του πρωταθλήματος η παρουσία τους θα γίνεται όποτε είναι δυνατόν

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της πρόσφατης αλληλογραφίας μεταξύ του Προέδρου της Ε.Π.Ο. κου Μπαλτάκου και του Προέδρου της UEFA, κου Ceferin, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αντιλαμβάνεται ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία αλλαγή μετά την επιστολή της UEFA με ημερομηνία 1η Μαΐου 2023 που να τροποποιεί την απόφαση σχετικά με την «απόσυρση στήριξης» για το θέμα ορισμών Ξένων Αξιωματούχων Διαιτησίας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως εκ τούτου, η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ορίζει Έλληνες Αξιωματούχους Διαιτησίας σε αγώνες της Super League 1 και, όπου είναι δυνατόν, ξένους μέσω του «Προγράμματος Ανταλλαγής Αξιωματούχων Διαιτησίας» της UEFA, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας (Άρθρο 35.5) όπως ο τελευταίος επικυρώθηκε στην Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. στις 30 Ιουνίου 2023».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.