ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γροθιά στο στομάχι: Η εικόνα από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία που δεν θα θέλαμε ποτέ να δούμε (Pic)

Παραμένουν κάτω από το νερό χωριά της Θεσσαλίας

Γροθιά στο στομάχι: Η εικόνα από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία που δεν θα θέλαμε ποτέ να δούμε (Pic)

Στους 15 ανέρχονται οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία και όλοι εκφράζουν φόβους για το τι θα αποκαλυφθεί μόλις πέσει η στάθμη του νερού.

Στην Μεταμόρφωση Καρδίτσας εντοπίστηκαν οι σοροί μίας 88χρονης μητέρας και του 65χρονου γιου της από την ομάδα της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος. Νωρίτερα, drone εντόπισε 56χρονο που βρίσκοταν στην επίσημη λίστα των αγνοούμενων της 9ης Σεπτεμβρίου.

Οι αγνοούμενοι είναι τρεις και συγκεκριμένα:

Σάλος με την… ακατάλληλη φωτογραφία ξανθιάς οπαδού στην Κύπρο! (ΦΩΤΟ)
Σάλος με την… ακατάλληλη φωτογραφία ξανθιάς οπαδού στην Κύπρο! (ΦΩΤΟ) 196.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από 5/09 αγνοείται ένας 42χρονος στην Αγία Αικατερίνη Βόλου Από 7/09 αγνοούνται δύο Αυστριακοί (πιθανόν ζευγάρι, αγνώστου ηλικίας) στα Ποτιστικά Πηλίου

Η εικόνα που δεν θέλαμε να δούμε

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ