ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τη δολοφονία του Αντώνη – Τι λέει η σύζυγος του προφυλακισμένου υπάρχου

Δικηγόρος προφυλακισμένου υπάρχου: «Στο βίντεο 5 άτομα κοιτάνε και κάποιοι από αυτούς δεν είναι κατηγορούμενοι, θεωρώ πως πήγαν να κουκουλώσουν το όλο θέμα».

Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τη δολοφονία του Αντώνη - Τι λέει η σύζυγος του προφυλακισμένου υπάρχου
Την ώρα που αποφασίστηκε η προφυλάκισή του πλοίαρχου και του ύπαρχου του Blue Horizon για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά και η υπόθεση έλαβε πολιτική χροιά με την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από την θέση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες έρχονται στο φως για τη νύχτα της δολοφονίας, το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας χθες στο MEGA και στην εκπομπή «Live News», ο καβοδέτης του λιμανιού του Πειραιά που διακρίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε το protothema.gr για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη, να περνάει μπροστά από το σημείο, λίγο πριν τη μοιραία πτώση ανέφερε πως πέρασε μπροστά από τον καταπέλτη του Blue Horizon για να πάει να λύσει τους κάβους του διπλανού πλοίου που έφευγε.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο του protothema.gr με την στιγμή που το πλήρωμα του Blue Horizon πετά τον 36χρονο Αντώνη από τον καταπέλτη του πλοίου:

Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε από τον καταπέλτη τον επιβάτη που σκοτώθηκε στο Blue Horizon

Ακόμη ισχυρίστηκε ότι δεν είδε ακριβώς τι είχε γίνει, ωστόσο είδε τον Αντώνη νεκρό στη θάλασσα και κανέναν να μη σπεύδει σε βοήθεια, με τον ίδιο να φτάνει στο σημείο όταν ο άτυχος 36χρονος είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη
Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη 23.750 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εγώ ήμουν δίπλα στο Blue Horizon εκεί που είχε τους κάβους. Πέρασα έτσι όπως φαίνεται και στο βίντεο, πέρασα από τον καταπέλτη. Μόνο εγώ ήμουν εκείνη τη στιγμή γιατί ο άλλος (καβοδέτης) ήταν πίσω στη μεριά του ‘Έλυρος’. Έχει φύγει το Blue Horizon και επέπλεε στο νερό. Δεν φαινόταν τίποτα. Μόνο τα ρούχα του», είπε αρχικά.