ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Τούρκος βοηθός του Αταμάν έκανε ανάρτηση για Παναθηναϊκό με υπόκρουση… Άννα Βίσση (vid)

H ανάρτηση του βοηθού του Αταμάν.

Ο Τούρκος βοηθός του Αταμάν έκανε ανάρτηση για Παναθηναϊκό με υπόκρουση… Άννα Βίσση (vid)

Ο Τσενκ Γιλντιρίμ είναι ο άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα. Ο Τούρκος τεχνικός έκανε μια ανάρτηση σε story στο Instagram για τα πρώτα φιλικά της ομάδας και την «έντυσε» μουσικά με ένα τραγούδι της Άννας Βίσση.

«Ένα ταξίδι χιλιάδων μιλίων αρχίζει με ένα μικρό βήμα», έγραψε συνοδεύοντας μια φωτογραφία από τον πράσινο πάγκο και υπό τους «ήχους» του σουξέ «Ψυχεδέλεια» της Άννας Βίσση, με τους στίχους να αναφέρουν «είμαι στα πάνω μου, είμαι στα ωραία μου, γιατί με τρέλανες εσύ αγάπη νέα μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ