ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Tα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τη Μακάμπι Χάιφα

Τις λεπτομέρειες και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να προμηθευτούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μακάμπι Χάιφα, γνωστοποίησε η "πράσινη" ΠΑΕ.

Παναθηναϊκός: Tα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τη Μακάμπι Χάιφα

Τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να προμηθευτούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, τα εισιτήρια τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, γνωστοποίησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “πράσινοι” ενημερώνουν ότι τα αιτήματα θα αποστέλλονται μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ αναλύει και όλα τα απαιτούμενα που χρειάζονται για να προμηθευτούν οι οπαδοί του “τριφυλλιού” τα μαγικά χαρτάκια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας εναντίον της Maccabi Haifa για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League στις 05/10/2023, να αποστείλουν το αίτημά τους στο [email protected] έως και τις 24/09/23.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τον κανονισμό ασφαλείας της UEFA, παρακαλούμε να συμπεριλάβετε τα παρακάτω πλήρη στοιχεία στο αίτημά σας:

Ονοματεπώνυμο/Αριθμός διαβατηρίου/Αριθμός κινητού τηλεφώνου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου. Ημερομηνία και ώρα αναχώρησης, μαζί με τον κωδικό της πτήσης Ημερομηνία και ώρα επιστροφής, μαζί με τον κωδικό της πτήσης Πληροφορίες για το ξενοδοχείο διαμονής Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για την οργάνωση της μετακίνησης και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι το αίτημά σας περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το κόστος εισιτηρίου είναι 30€ και για την πληρωμή και παραλαβή θα ενημερωθείτε μέσω e-mail.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή σας στην ομάδα μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.