ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Όλη η Ευρώπη περιμένει τον νέο Παναθηναϊκό, θα κερδίσουμε ξανά» (vid)

Έστειλε το δικό του μήνυμα ο Εργκίν Αταμάβ.

Αταμάν: «Όλη η Ευρώπη περιμένει τον νέο Παναθηναϊκό, θα κερδίσουμε ξανά» (vid)

Ο Εργκίν Αταμάν βρίσκεται στη Βαρκελώνη για τις ανάγκες της Media Day της Euroleague και σε δηλώσεις που έκανε δεν έκρυψε τη σιγουριά του για νέες επιτυχίες με το «τριφύλλι» στο στήθος.

«Φέτος τα συναισθήματά μου είναι διαφορετικά. Ξεκινάω μια καινούρια σεζόν, με μια νέα ομάδα, με μεγάλες προσδοκίες και πολύ υψηλούς στόχους» είπε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε «Ξέρω ότι θα έχουμε τη βοήθεια των φίλων του Παναθηναϊκού, όπως ξέρω ότι όλη η Ευρώπη περιμένει να δει τον νέο Παναθηναϊκό. Αυτό είναι μια τεράστια πρόσκληση για εμένα. Και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα κερδίσουμε ξανά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.