ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δωρεά Γιαννακόπουλου στην Αστυπάλαια

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την κατασκευή ενός γηπέδου μπάσκετ ενώ δώρισε και μία μπάλα σε κάθε κάτοικο του νησιού.

Δωρεά Γιαννακόπουλου στην Αστυπάλαια

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ μέσα από το ίδρυμα που έχει δημιουργήσει προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου κατασκεύασε ένα γήπεδο μπάσκετ στην Αστυπάλαια,ενώ δώρισε και μία μπάλα σε κάθε κάτοικο του νησιού.

Στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως το συγκεκριμένο ίδρυμα προωθεί το ιδεώδες του αθλητισμού και τη διάθεση για σωματική αγωγή και στόχος του είναι να συμβάλει στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων ολόκληρης της χώρας, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στην ακριτική και νησιωτική Ελλάδα.

Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός πως από την Αστυπάλαια είναι η καταγωγή του Αργύρη Καμπούρη, του ανθρώπου που με τις δυο του βολές στον τελικό του Ευρωμπάσκετ το 1987 κόντρα στην ΕΣΣΔ χάρισε στην Ελλάδα τη νίκη και μαζί το χρυσό μετάλλιο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 259.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ