ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δύσκολα προλαβαίνει Παναιτωλικό ο Γεντβάι

Ατομικό ακολούθησε και σήμερα ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τιν Γεντβάι, πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Παναθηναϊκός: Δύσκολα προλαβαίνει Παναιτωλικό ο Γεντβάι

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Τιν Γεντβάι να ακολουθεί και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Άλλωστε και αύριο να κάνει κανονικά προπόνηση δύσκολα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την επικείμενη αναμέτρηση, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει να αγωνιστεί από το εντός έδρας παιχνίδι με την Μπράγκα. Την ίδια στιγμή το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Βαγιαννίδης που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερα.

Στα της προπόνησης, οι ρυθμοί δεν ανέβηκαν με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να ρίχνουν το βάρος στις στατικές φάσεις.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.503 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.